Hírek
Hírek

Tájékoztatás és meghívás az USA-ba exportálókra kidolgozott új PCQI tréning sorozatra!!!!

Kedves Partnerünk!

A MERT-CERT Tanúsító Kft. és a Lucrima b.v. (Hollandia) tisztelettel meghívja Önöket a kifejezetten az USA-ba exportálókra kidolgozott új PCQI tréningsorozatra. Ha ez Önöket is érinti és biztosítani szeretnék, hogy az Önök élelmiszer export szállítmányai  késedelmek nélkül eljussanak az USA-ba, meg kell, hogy feleljenek a külföldi beszállítókra mostanában életbe lépő új FDA FSMA előírásoknak. Általánosságban  az FDA megfelelési határidőa “Foreign Supplier Verification Program”-ra 2017. május 27. Specifikus termékek esetében és a beszállító nagyságának függvényében más határidők is lehetségesek. (2017. március 19. volt a határidő az 500 főnél többet foglalkoztató cégek esetében.)

Az új FSMA előírások Önökkel való megismertetése érdekében együttműködésbe léptünk az FSMA tréningekre szakosodott Lucrima b.v-vel.

Az FDA által elismert PCQI képzés – Ne hagyja ki annak lehetőségét, hogy 10% kedvezménnyel vehessen részt a képzésben a jelentkezési lap kitöltésével: http://lucrima.com/training/fspca-preventive-controls-qualified-individual-course/

A kedvezményre jogosító kódunk 7001.

A Food Safety Preventive Controls Alliance (FSPCA) által kidolgozott képzési programot, ami egy szabványosított “tanrend”, az FDA elismerte.

A képzési program sikeres elvégzése az egyik módja annak, hogy megfeleljenek az új követelményeknek és, hogy tanúsított Preventive Controls Qualified Individual (PCQI) lehessen valaki.

Az FSMA meghírdetette az INGYENES online képzést (webinar) azok részére, akik már beregisztráltak egy PCQI kurzusra, lásd: http://www.lucrima.com/fsma-explained-an-online-crash-course/

Miközben a PCQI kurzusok a az élelmiszerekkel kapcsolatos megelőző tevékenységekre fókuszálnak, továbbá arra, hogyan vezessék be ezeket az Önök élelmiszerbiztonsági rendszerébe, a webinar az FSMA általánosabb képét mutatja be, valamint azokat a szempontokat, amelyekre fokozottanfigyelniük kell a megfelelés eléréséhez és az USA-ba történő folyamatos export fenntartásához.  A webinar nem helyettesíti a PCQI képzést, hanemegy praktikus összefoglalása a legszükségesebb tudnivalóknak. A webinar 1,5-2 órás.

A már meghírdetett képzések  listáját itt találják meg http://lucrima.com/training/ Ezek közül kiemelnénk a legközelebbi angol nyelvűt PCQI tréning Amszterdamban (Hollandia), 2017. április 5-7. és a német nyelvű PCQI tréninget Frankfurtban (Németország), 2017. április 19-21.

A már meghírdetett képzések többsége angol nyelven történik, de tervezzük, hogy legalább 10 magyar jelentkező esetén elhozunk egy ilyen képzéstBudapestre szinkron tolmácsolással azok részére, akik nem beszélik eléggé a meghírdetett képzési nyelvet. Ezzel az utazási és szállásköltségeket isjelentősen tudnánk csökkenteni.

További információért  és a regisztrációhoz keresse fel a www.lucrima.com weboldalt és tegye fel kérdéseit a MERT-CERT Tanúsító Kft-nek a következő elérhetőségeken:

j.sandor@mertcert.hu +36 1 456 9050+36 30 9612737

2017-04-04 -

vissza

gradient