Élelmiszertanúsítás
Élelmiszertanúsítás

Élelmiszerek tanúsítása

A Társaság önkéntes megfelelőségi tanúsítási rendszert működtet élelmiszeripari termékek tanúsítására. Ennek keretében a vonatkozó hazai és európai uniós előírásoknak való megfelelőséget vizsgáljuk és tanúsítjuk megfelelőségértékelési eljárás keretében. Az előírásoknak való megfelelés esetén megfelelőségi tanúsítványokat, szakvéleményeket adunk ki.

Vállaljuk továbbá import és hazai gyártású élelmiszerek magyar nyelvű címkéinek ellenőrzését és megfelelőségük igazolását szakvélemények formájában a vonatkozó hazai és európai uniós előírásoknak megfelelően, valamint gyártmánylapok és technológiai utasítások felülvizsgálatát.

Élelmiszerbiztonság

Az élelmiszerbiztonsági rendszerek ötvözik a terméktanúsítás és az irányítási rendszerek követelményeit és eljárásait, így meglátásunk szerint határterületet képeznek a terméktanúsítás és a rendszertanúsítás között. Társaságunk az alábbi rendszerek tanúsítását szervezi és végzi:

  • HACCP rendszerek ellenőrzése a Magyar Élelmiszerkönyv 2-1/1969. sz. előírása szerint és megfelelés esetén igazoló okirat kiállítása (nem akkreditált státuszban).
  • IFS, BRC rendszerek auditálásának és tanúsításának megszervezése, szakértőink és auditoraink révén az auditokban való közreműködés a DNV tanúsító szervezet bevonásával.

Töltse le, töltse ki és küldje el nekünk a megfelelő adatlapunkat, hogy ajánlatot adhassunk élelmiszerbiztonsági rendszere tanúsításához! 

gradient