Élelmiszerbiztonság
Élelmiszerbiztonság

Az élelmiszerbiztonsági rendszerek ötvözik a terméktanúsítás és az irányítási rendszerek követelményeit és eljárásait, így meglátásunk szerint határterületet képeznek a terméktanúsítás és a rendszertanúsítás között. Társaságunk az alábbi rendszerek tanúsítását szervezi és végzi:

  • HACCP rendszerek ellenőrzése a Magyar Élelmiszerkönyv 2-1/1969. sz. előírása szerint és megfelelés esetén igazoló okirat kiállítása (nem akkreditált státuszban).
  • IFS, BRC rendszerek auditálásának tanúsításának megszervezése, szakértőink és auditoraink révén az auditokban való közreműködés a DNV tanúsító szervezet bevonásával.
  • Gyártmánylapok ellenőrzése, technológiai utasítások felülvizsgálata.

Töltse le, töltse ki és küldje el nekünk a megfelelő adatlapunkat (IFS BRC ajánlatkérő adatlap vagy HACCP ajánlatkérő), hogy megfelelő ajánlatot adhassunk élelmiszerbiztonsági rendszere tanúsításához!

gradient